En nog veel meer

Renovatiegids Recticel 

Vormgeving en copy werfboek voor Recticel 

Een werfboek gericht aan aannemers gevuld met onze copy en technische tekeningen, voorzien van eigen vormgeving en tot in de puntjes uitgewerkt.

Productfotografie mo-vis

Productfotografie voor mo-vis

Glasheldere productfotografie die zorgt voor een gedetailleerde weergave van de specificaties van onderdelen voor elektrische rolstoelen.

Rebranding afstudeerbeurs

Rebranding voor AUGent

Rebranding van het campagnebeeld en zijn afgeleiden dat ambitieuze en gemotiveerde jongeren aanspreekt en inspireert voor een toekomst op de arbeidsmarkt.

Magazine voor Instituut Tropische Geneeskunde

Magazinereeks voor Instituut Tropische Geneeskunde

Opmaak van de P3-magazinereeks volgens de vooropgestelde huisstijl waarin de mens achter de medische wetenschap centraal staat.

360° productie voor Opticoop

Fotografie en finale opmaak van de tweejaarlijkse brillenfolder voorafgegaan door de samenstelling van een professioneel team, het bepalen van geschikte locaties en het uitvoeren van de algemene coördinatie tijdens de shoot.

Didactische Puzzel Vlaamse Trainerschool

Didactisch model voor Sport Vlaanderen

Conceptuele uitwerking en effectief ontwerp van een didactisch model en bijhorende materiaal voor de opleiding van trainers van Sport Vlaanderen.

What’s your communication challenge?

Heb je een specifieke opdracht in gedachten of wil je een bepaald doel bereiken, maar kan je hulp gebruiken bij de uitwerking ervan? We horen het graag. Onze koffie staat warm en de biertjes koud.