Wat is drukwerk?

Drukwerk brengt leven in de brouwerij, het valt op. Meer zelfs, het vormt een tastbaar verlengde van jouw bedrijfswaarden en toont waar jij voor staat.

Van gepersonaliseerde magazines tot naamkaartjes. De mogelijkheden zijn eindeloos om jouw doelgroep in te pakken. De keuze van stijl en materiaal maken de beleving compleet.

Meerwaarde

Be a flamingo in a flock of pigeons

Digitaal worden we overstelpt met info, gadgets en reclame. Onderscheid je van de rest. Zorg ervoor dat je gezien en vooral onthouden wordt. Kiezen voor uniek drukwerk toont creativiteit en eigenheid. Iets wat (potentiële) klanten zeker appreciëren.

Breed aanbod

Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt gedrukt. Van standaard folders tot op maat gemaakte ontwerpen. Het aanbod is ruim en onuitputtelijk. Voor elk budget en doelgroep wat wils.

Maak indruk

Jouw moeite zal lonen. Drukwerk toont de extra effort die jij over hebt voor jouw klant of prospect. De juiste keuze van het materiaal, de aangepaste stijl en alles verzenden via de post. Het vraagt net dat extraatje meer. Dat zal opgemerkt en vooral geapprecieerd worden.

Digitaal en drukwerk hand in hand

Bundel de krachten en wees verbluft door het resultaat. We triggeren per post en maken de doelgroep warm. Wauw, schoon en origineel. Het vervolg vinden ze online. Daar slaan ze hun slag en kan jij beginnen meten. Cool, toch? En vooral doeltreffend.

Subdiensten

Afhankelijk van de vraag, schakelen we de nodige (sub)diensten in. Zo garanderen we een efficiënte en globale aanpak met impact.

  • Flyers en brochures

  • Catalogussen

  • Direct mail

  • Bedrukte gadgets

  • Belettering wagens

What’s your communication challenge?

Heb je een specifieke opdracht in gedachten of wil je een bepaald doel bereiken, maar kan je hulp gebruiken bij de uitwerking ervan? We horen het graag. Onze koffie staat warm en de biertjes koud.