Wat zijn websites?

Een goede website vormt de basis van je communicatiemix en heeft een doel: de gebruiker begeleiden naar jouw vooropgestelde bedrijfsdoel en dit op een doordachte en gebruiksvriendelijke manier.

Meerwaarde

Gericht informeren

Een intuïtieve website begeleidt de gebruiker naar de pagina's die een antwoord geven op zijn vraag. Elke bezoeker heeft andere noden en daar spelen onze websites gebruiksvriendelijk op in.

Interactie

Een goede en moderne website is interactief. Naast de nodige statische info, zorgt de mogelijkheid tot tweerichtingsverkeer voor betrokkenheid tussen jou en de klant. Denk maar aan het opzetten van een community, webshop of chat. Bezoekers voelen zich gehoord en verbonden.

Meer klanten

De website is meer dan een visitekaartje. Het is een kanaal op zich. Dankzij gerichte aanpassingen kan je hoog scoren in zoekmachines waardoor potentiële klanten die op zoek gaan naar een product of dienst gemakkelijk bij jou terechtkomen.

Meetbaar

Van zodra een bezoeker op jouw website landt, kan je hem volgen. Het klinkt enger dan het is. Maar het is vooral handiger dan het klinkt. Dankzij verschillende tools gaan we het surfgedrag van jouw bezoekers na. Waarop wordt geklikt? Wie laat zijn gegevens na? Waar in het surfproces zijn ze afgehaakt? Al die info stelt ons in staat aanpassingen aan te brengen om het bezoekersaantal en de conversies de hoogte in te jagen.

Subdiensten

Afhankelijk van de vraag, schakelen we de nodige (sub)diensten in. Zo garanderen we een efficiënte en globale aanpak met impact.

  • Bedrijfssite

  • Campagnesite

  • E-commerce platform

What’s your communication challenge?

Heb je een specifieke opdracht in gedachten of wil je een bepaald doel bereiken, maar kan je hulp gebruiken bij de uitwerking ervan? We horen het graag. Onze koffie staat warm en de biertjes koud.