Wat is branding en zijn campagneconcepten?

Een heldere visie, top. Een sterke missie, tof. Doordachte waarden, perfect. Nu komt het erop aan dit alles ook uit te stralen. Goede branding zorgt voor grafische consistentie over alle kanalen heen, en schept meteen het juiste beeld bij de doelgroep.

Een goed campagneconcept doet eigenlijk net hetzelfde, maar op kortere termijn. Het trekt de aandacht, creëert een beeld en werkt naar een vooraf bepaald doel.

Het mag duidelijk zijn: een doordachte branding werkt, maar het moet ook kloppen. En het bewaren van die balans, dat is de touch of Toech.

Meerwaarde

Interne uniformiteit

Naast een extern uithangbord zorg je ook voor interne consistentie. Dankzij de uitgeschreven richtlijnen in de brand guide gaat iedereen aan de slag met dezelfde visie, doelgerichtheid en grafische elementen.

Onderscheiding

Wat je doet doe je goed, maar je bent vast niet de enige. Daarom is het belangrijk om je zowel inhoudelijk als visueel te onderscheiden van de rest. Met een eigen brand val je op tussen de concurrentie.

Professionaliteit impliceert betrouwbaarheid

Jouw doelgroep wil kwaliteit. Wie kwaliteit zegt, zegt professionaliteit. En dat is exact wat je uitstraalt wanneer jouw merk telkens met dezelfde stijl naar buiten treedt.

Subdiensten

Afhankelijk van de vraag, schakelen we de nodige (sub)diensten in. Zo garanderen we een efficiënte en globale aanpak met impact.

  • Huisstijl & huisstijlgids

  • Campagneconcept

What’s your communication challenge?

Heb je een specifieke opdracht in gedachten of wil je een bepaald doel bereiken, maar kan je hulp gebruiken bij de uitwerking ervan? We horen het graag. Onze koffie staat warm en de biertjes koud.