Wat is marketing?

Wat mooi en goed is mag gezien en moet vooral gevonden worden. En dat is exact wat marketing doet. We brengen je digitaal in contact met relevante doelgroepen. Dankzij doelgerichte spendering van budgetten en het maken van weloverwogen keuzes, bereiken we het gewenste publiek.

Meerwaarde

Meetbaar

Met behulp van tools als Google Analytics en Google Data Studio meten en weten we exact wat de input oplevert. Het stelt ons in staat om bij te sturen waar nodig.

Doelgericht en gesegmenteerd

We weten exact wie we willen bereiken, op welke kanalen en wanneer. Zo brengen we doelgericht en gesegmenteerd de boodschap tot bij de juiste personen. 

Flexibel

We lanceren en meten. Aan de hand van de verkregen data sturen we constant bij waar nodig. Er is een plan, en flexibele bijsturing maakt daar deel van uit.

Subdiensten

Afhankelijk van de vraag, schakelen we de nodige (sub)diensten in. Zo garanderen we een efficiënte en globale aanpak met impact.

What’s your communication challenge?

Heb je een specifieke opdracht in gedachten of wil je een bepaald doel bereiken, maar kan je hulp gebruiken bij de uitwerking ervan? We horen het graag. Onze koffie staat warm en de biertjes koud.