Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Webdevelopment

In deze digitale wereld is online dé plek waar je moet zijn. En als (potentiële) klanten dan de weg naar je website hebben gevonden, maak je best meteen zo’n goed mogelijke indruk, is het niet?

Wat is het?

Waar Webdesign focust op het ontwerpen van je website, gaat webdevelopment over het effectief ontwikkelen van je website. Concreet gaat het over code creëren, zodat het systeem snapt wat het moet doen als je website bezocht wordt of de bezoekers ergens op klikken.

Webdesign en webdevelopment gaan hand in hand en zorgen ervoor dat de website er niet alleen goed uitziet, maar ook volledig responsief is, geoptimaliseerd is voor zoekmachines én makkelijk te beheren is.

Nu de smartphone vandaag niet meer weg te denken is, is het ook noodzakelijk dat je website aangepast is aan desktop én mobile, zodat je publiek via elk medium een optimale gebruikservaring geniet.

Wat is de meerwaarde?

Je website vormt vaak de kern van je (online) activiteiten. Resultaatgerichte, responsieve websites zijn vandaag dan ook een must.

Niet overtuigd?

  • 10,41 miljoen (of meer dan 90%!) van de Belgen surfen op het internet.
  • 74% zal sneller terugkeren naar mobile-friendly websites.
  • Meer dan 89% shopt bij de concurrent als ze niet tevreden zijn over je website.

Voor wie is het interessant?

We weten dat vandaag meer dan 90% van de Belgen online actief is, dat er dagelijks meer dan 3,5 biljoen Google searches gebeuren en dat meer dan 83% eerst online research doet voor ze iets aankopen. De cijfers spreken voor zich: online is dé plek waar je moet zijn. En als je potentiële klanten de weg naar je website hebben gevonden, maak je best direct zo’n goed mogelijke indruk. Een goede website is dus interessant voor iedereen.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Laten we samen mooie dingen maken, die voor je bedrijf wérken.

Contacteer ons.