Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Concept & marketing voor Sport Vlaanderen

Sport Vlaanderen (voorheen Bloso) communiceert regelmatig met leden en prospecten via drukwerk, nieuwsbrieven, didactisch materiaal, ... Daarbij zijn we hen graag van dienst.

Vts Rechts

In de samenwerking met Sport Vlaanderen helpen we mee concepten te bedenken en voeren deze uit door middel van vormgeving, drukwerk en fotografie.

In de kijker: didactisch materiaal

De Vlaamse Trainerschool is een van de initiatieven voor Sport Vlaanderen. De Trainerschool begeleidt, ondersteunt en onderwijst beginnende trainers.

Een belangrijke uitdaging in soortgelijke educatieve instellingen, is het overbrengen van kennis op een interessante, motiverende manier.

Om dit te bekomen dachten we een concept uit voor motiverend didactisch materiaal in de vorm van een puzzel, ontwierpen de verschillende componenten ervan en lieten het eindproduct vervaardigen.

Vts Onder

Voor cursisten helpt een tactiele aanpak bij opleidingen namelijk om de aandacht te houden. Daarnaast brengen de felle, duidelijk te onderscheiden kleuren structuur in het lesmateriaal zodat dit makkelijker op te nemen is.

Voor de lesgevers zorgen de aparte stukken van deze set voor een duidelijke leidraad bij het geven van hun opleiding.

Samenwerken met Toech dat zijn creatieve brainstorms, deadlines die gehaald worden én kwaliteitsvolle eindproducten die onze klanten enorm waarderen.

Wannes,
Sport Vlaanderen (voorheen gekend als Bloso)

Het resultaat

De educatieve legpuzzel viel enorm in de smaak bij zowel lesgevers als cursisten.

Bij soortgelijke projecten nemen we graag wat afstand van de betreden paadjes, en denken we liever in functie van doelstellingen in plaats van zuiver uitvoering. Op die manier krijg je tevreden klanten, projecten die hun doelstelling bereiken én leuk zijn om uit te voeren.

Interesse in iets gelijkaardigs?

Of specifieke vragen over dit project? We horen graag van je.

Contacteer ons!