Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Full-service marketing & communicatie voor iLens

iLens is een groepering van 150 zelfstandige opticiens die hun krachten en kennis bundelen. Voor zowel strategie als uitvoering kiest iLens al jaren voor Toech.

Koraal

Als full-service communicatiepartner voor iLens zijn onze activiteiten divers. We werkten een globaal marketingplan uit, onderhouden de website, voorzien drukwerk, werken idee├źn voor verschillende campagnes uit (online en offline) en voeren die campagnes ook uit.

Hierbij voorzien we niet enkel de communicatie tussen iLens en haar leden (de opticiens), maar ondersteunen we de leden ook bij hun marketing en communicatie naar hun klanten toe.

In de kijker: Originele productverpakkingen

iLens brengt regelmatig eigen producten op de markt, de zogenaamde private labels. Deze productlijn heeft dus ook een globale branding nodig, uitgewerkt in individuele verpakkingen.

Bij ons onderzoek van de lenzensector merkten we dat de meeste verpakkingen van lenzen gelijkaardig zijn: blauw met verscheidene referenties naar water. Bij de iLens verpakkingen kozen we bewust voor een heel andere stijl.

Ilens

De afwijkende stijl valt niet alleen op tegenover de concurrentie, maar komt ook de herkenbaarheid bij de eindklant ten goede. Klanten zullen bij hun opticien altijd het juiste product kiezen.

Aap Copy

Daarnaast spreekt deze verpakking ook perfect de jongere lenzengebruiker aan, voor wie de stap naar lenzen niet altijd eenvoudig is.

Interesse in iets gelijkaardigs?

Of specifieke vragen over dit project? We horen graag van je.

Contacteer ons!