Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Wat kost een huisstijl?

Belangrijke vraag: wat moet dit allemaal kosten? Het korte antwoord: Geen paniek. De prijs is afhankelijk van de inhoud, en de inhoud kan in overleg bepaald worden.

Net zoals je met de renovatie van een oude woning helemaal wild kunt gaan of net helemaal niet, kun je dat met een huisstijl ook.

Allereerst kan je opteren om enkel te gaan voor een upgrade van de huisstijl in plaats van een volledige vernieuwing. Overweeg je toch om een volledige vernieuwing door te voeren, maar maak je je zorgen om het nodige budget? Niet nodig. Een nieuwe huisstijl kan initieel enkel de kernelementen bevatten, en dan later (indien nodig/gewenst) uitgebreid worden. Op die manier hoef je geen grote kosten te maken om impact te hebben.

Flexibel en altijd in overleg

Alles begint natuurlijk met een gesprek, met opnieuw (jawel) veel vragen die moeten beantwoord worden. Een huisstijl is geen rigide product. Hoewel huisstijlen altijd wederkerende basiselementen bevatten, voegen we altijd elementen toe op maat van de klant. We luisteren graag naar jouw noden, wensen én horen graag wat jouw budget is. Maatwerk dus!

Meer weten over huisstijlen?

Specifieke vragen over een huisstijl?

Geef ons een seintje. We praten graag even vrijblijvend met je.

Contacteer ons!