Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Exclusief partnership met Blindenzorg Licht en Liefde

We zijn trots om te melden dat we vanaf vandaag een exclusief partnership aangaan met Blindenzorg Licht en Liefde, de organisatie achter Anysurfer en Anyreader. We bouwen zo ons dienstenaanbod en expertise op vlak van toegankelijke communicatie verder uit.

Inclusieve Commu

Sociale verantwoordelijkheid, omzet & impact

Bij Toech vinden we dat bedrijven een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Ieder bedrijf of organisatie zou er op z'n eigen manier naar moeten streven om de wereld een klein beetje te verbeteren.

Uiteraard willen we winst maken. Maar niet ten koste van onze waarden, en niet als doel - enkel als middel.

We willen de wereld verbeteren, op onze eigen manier. Daarom zijn we trots om nu te kunnen aankondigen dat we samen met Blindenzorg Licht en Liefde communicatie in Vlaanderen toegankelijker willen maken.

Geïntegreerde, toegankelijke communicatie

Blindenzorg Licht en Liefde zet al jaren in op toegankelijkheid voor blinden en slechtzienden. Het fonds ondersteunt brailledruk, communicatie voor blinden en slechtzienden, ondertiteling van video's, omzetten van teksten in spraak, ...

Als exclusief Anysurfer/Anyreader partner combineren we onze expertise in communicatie met hun expertise in toegankelijkheid. Op die manier willen we communicatie toegankelijker maken voor iedereen: blinden en slechtzienden, mensen met een motorische of mentale handicap, ouderen met weinig affiniteit met technologie, ...

What's next?

Dit is slechts de eerste stap. We hebben nog vele kleine, grote en grootse plannen om de wereld een net iets betere plaats te maken.

Nieuwsgierig? Kom even met ons praten.

Nieuwsgierig naar hoe we te werk gaan?

Laat het ons weten, we vertellen het graag!

Contacteer ons.