Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Webdevelopment

Een goede, moderne website is makkelijk te beheren, volledig responsief én geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Webdevelopment

De eigenschappen van goede websites

Een goede, moderne website heeft een aantal dingen gemeen.

Makkelijk te beheren
De website is vlot aan te passen. Wanneer er pagina's aangepast, toegevoegd of verwijderd moeten worden moet dit snel en eenvoudig mogelijk zijn, in een gebruiksvriendelijk systeem.

Volledig responsief
Jouw doelgroep moet via elk apparaat toegang hebben tot je website. Daarom moet die volledig responsief zijn. Dat wil zeggen dat je site zich aanpast aan elk apparaat: smartphone, tablet, pc,… Jouw website behoudt zijn volledige functionaliteit én is gebruiksvriendelijk.

SEO vriendelijk
Als laatste moet je site ook SEO-technisch perfect in orde zijn zodat die vlot gevonden kan worden in de zoekmachines? Daarvoor zijn technische ingrepen nodig: een SEO-vriendelijke URL-structuur, broncode, semantische opmaak,…

Welk CMS systeem is het best voor mijn project?

Een CMS (Content Management Systeem) laat je toe om zelf de inhoud op je website te beheren, zonder enige technische kennis. Elk CMS systeem heeft bepaalde eigenschappen, met daaraan verbonden voor- en nadelen.

Welk CMS systeem het meest geschikt is voor jouw project is afhankelijk van een hele reeks factoren: welke functionaliteit wens je in de website, hoeveel flexibiliteit wens je bij het aanpassen van de inhoud van de site, moet de site gekoppeld worden aan externe systemen, enz.

Bij Toech binden we ons niet aan één specifiek CMS systeem. We bezitten expertise om sites te bouwen in Drupal, Wordpress, Craft CMS, ... en stellen een systeem voor afhankelijk van de antwoorden op bovenstaande vragen.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Laten we samen mooie dingen maken, die voor je bedrijf wérken.

Contacteer ons.