Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Webdesign

In deze digitale wereld is online dé plek waar je moet zijn. En als (potentiële) klanten dan de weg naar je website hebben gevonden, kan die er maar beter goed uitzien, is het niet?

Wat is het?

Bij webdesign draait het om het ontwerp en de lay-out van je webpagina. Webdevelopment en webdesign gaan dus hand in hand. Bij Toech zijn we ervan overtuigd dat een aantrekkelijk webdesign een belangrijke eerste factor is. Het bepaalt dan ook voor 94% de eerste indruk die bezoekers hebben bij je website.

Om hen dan helemaal over de streep te trekken zorgen we ervoor dat je website er niet alleen goed uitziet, maar ook volledig responsief is, geoptimaliseerd is voor zoekmachines én makkelijk te beheren is. Nu de smartphone vandaag niet meer weg te denken is, is het bijvoorbeeld ook noodzakelijk dat je website aangepast is aan desktop én mobile, zodat je publiek via elk medium een optimale gebruikservaring geniet.

Wat is de meerwaarde?

Sterke websites zijn vandaag een must. Niet overtuigd?

  • 10,41 miljoen (of meer dan 90%!) van de Belgen gebruikt het internet.
  • Webdesign bepaalt 75% van je webpagina’s geloofwaardigheid.
  • Meer dan 89% shopt bij de concurrent als ze niet tevreden zijn over je website.

Voor wie is het interessant?

We weten dat vandaag meer dan 90% van de Belgen online actief is, dat er dagelijks meer dan 3,5 biljoen Google searches gebeuren en dat meer dan 83% eerst online research doet voor ze iets aankopen. De cijfers spreken voor zich: online is dé plek waar je moet zijn. En als je potentiële klanten de weg naar je website hebben gevonden, maak je best direct zo’n goed mogelijke indruk. Een goede website is dus interessant voor iedereen.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Laten we samen mooie dingen maken, die voor je bedrijf wérken.

Contacteer ons.