Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Search engine optimization (SEO)

Wie kijkt er bij het googelen verder dan de eerste zoekpagina? Juist ja, je snapt dan ook meteen waarom SEO belangrijk is. Toch nog twijfels? Of meer uitleg nodig? Eén adres!

Wat is het?

Zo hoog mogelijk ranken in zoekmachines zoals Google, dat is waar SEO, voluit Search Engine Optimization, om draait. Concreet is zoekmachineoptimalisatie een verzameling van alle technieken gericht op het makkelijker vindbaar maken van je website in zoekmachines.

Maar met meer dan 80 biljoen pagina’s op Google is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Om jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten te krijgen, zet Toech in op een sterke combinatie van on-page, off-page en technical SEO.

Wat is de meerwaarde?

Wie kijkt er nog verder dan de eerste resultatenpagina, wanneer hij of zij iets opzoekt via Google? Niemand. Als jouw pagina niet bij de eerste resultaten behoort, zal ze dus waarschijnlijk niet gevonden worden. En dat is jammer.

SEO kan hier soelaas bieden. Want dankzij SEO scoor je organische hogere in de zoekmachines. En dat betekent:

  • meer en relevantere website traffic
  • grotere merkbekendheid
  • groter vertrouwen in je merk door organische hoge positie

Voor wie is het interessant?

Wie herkent volgende situatie nu niet: je hebt een nieuwe GSM nodig dus je Googelt even en op basis van die resultaten maak je een keuze. Hierbij kijk je in de meeste gevallen ook niet verder dan de eerste pagina op Google. Is jouw bedrijf hier niet te vinden, dan zullen potentiële klanten ook niet bij jouw producten uitkomen. Hierdoor is inzetten op SEO cruciaal om mee te blijven draaien in onze online samenleving.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Laten we samen mooie dingen maken, die voor je bedrijf wérken.

Contacteer ons.