Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Photo guide

Wanneer (potentiële) klanten jouw foto's zien, wil je natuurlijk dat ze ook meteen weten dat dat jouw foto's zijn. En dat is exact waarvoor een photo guide of fotogids zorgt.

Wat is het?

Een photo guide biedt een kader bij het creëren van beelden voor je merk. Hierin bespreken we wat je beelden moeten uitstralen en met welke criteria je daarvoor rekening moet houden. Zo ontstaat er een herkenbare beeldtaal. Deze logische stap wordt jammer genoeg nog te vaak over het hoofd gezien.

Wat is de meerwaarde?

Net zoals de huisstijlgids is de photo guide cruciaal om een consistente beeldtaal te communiceren. Zonder richtlijnen bestaat namelijk de kans dat er geen consistentie in je beelden zit, waardoor ze telkens een ander gevoel zullen oproepen. En dat kan nadelig zijn voor je branding.

Voor wie is het interessant?

Een photo guide bevat alle richtlijnen die nodig zijn om de beeldtaal van je merk op te roepen. Door vast te leggen wat je beeldtaal moet uitstralen en hoe je dat kan realiseren, zorg je ervoor dat eender welke fotograaf efficiënt te werk kan gaan.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Laten we samen mooie dingen maken, die voor je bedrijf wérken.

Contacteer ons.