Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Logo creatie

Een sterk logo is een must voor je bedrijf. Want in één oogopslag communiceer je wie je bent en wat je doet. Benieuwd hoe wij het ontwerpen van een logo aanpakken? Lees snel verder.

Wat is het?

Je logo moet uitstralen wie je bent. Daarom is het belangrijk dat je logo vertrekt vanuit je waarden, visie en missie. Dat vormt bij Toech dan ook het startpunt om de geschikte kleuren te bepalen. Op basis van je diensten of producten bepalen we dan de stijl van je logo — strak, simplistisch, organisch… Zo ontstaat er een logo dat niet alleen perfect past bij jouw bedrijfsidentiteit, maar ook meteen de juiste gevoelens en associaties oproept.

Wat is de meerwaarde?

Je logo is vaak de eerste kans die je krijgt om indruk te maken. Om die kans ten volle te benutten is het belangrijk dat je logo bij je bedrijfsidentiteit aansluit. Zo toon je in één oogopslag wie je bent en wat je doet.

Is je logo daarnaast ook onderscheidend, herkenbaar én aantrekkelijk? Bingo, je hebt de gouden combo vast. Want dankzij dit sterk logo zullen mensen jouw bedrijf sneller herkennen en onthouden.

Voor wie is het interessant?

Als je geen logo hebt, mis je een kans om je bedrijf herkenbaar te maken. Logo’s zijn nu eenmaal het eerste waar we naar op zoek gaan als we producten of diensten willen koppelen aan het merk. Tegelijkertijd is een aantrekkelijk, herkenbaar én onderscheidend logo ook het startpunt voor het uitbouwen van een sterke brand. Een goed logo kan dus écht wel het verschil maken.

Logo in actie

Zorgconnect Beurswand Site

Voor ZorgConnect ontwierpen we een nieuw logo. We zorgden ervoor dat hun logo hun kernwaarden uitstraalt. Benieuwd hoe we dat deden?

Ontdek deze case

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Laten we samen mooie dingen maken, die voor je bedrijf wérken.

Contacteer ons.