Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Huisstijl

Je huisstijl is je visuele identiteit. En dus onmisbaar als je een sterke brand wilt neerzetten. Benieuwd hoe wij dit zien? Check it out.

Wat is het?

Je huisstijl is meer dan alleen je logo. Het is een totaalpakket aan de hand waarvan (potentiële) klanten jouw merk makkelijk herkennen. Het is met andere woorden de visuele identiteit van je bedrijf. Met je huisstijl zorg je voor eenheid en daardoor voor herkenbaarheid. Door het net wat anders te doen, kan je huisstijl je er letterlijk doen uitspringen. Dus, onderscheid je van de concurrenten, val op en trek de aandacht.

Een geslaagde huisstijl is daarom meer dan alleen een mooi design. Er moet ook een doordachte strategie achter zitten. Bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl stellen we dan ook heel wat vragen: Wie is je doelgroep? Hoe wil je overkomen als organisatie? Wat is de doelstelling van de communicatie?

Daarna stellen we een globale richting voor, lichten we onze strategische keuzes toe en verduidelijken we hoe we die concreet zullen omzetten. Dit kan gaan over kleurkeuze, formaat, papierkeuze, specifieke stijl, ...


Wat is de meerwaarde?

Een passende, consistente huisstijl is in verschillende opzichten een meerwaarde:

  • Het vergroot de merkherkenbaarheid en -betrouwbaarheid.
  • Het communiceert je imago in één oogopslag.
  • Het kan volgens onderzoek je omzet verhogen.

Voor wie is het interessant?

Een passende huisstijl is het visitekaartje van je bedrijf. Dankzij je huisstijl communiceer je visueel wie je bent en waar je voor staat. Het logo is dan ook een belangrijk onderdeel van je huisstijl. Een consistente huisstijl is daardoor een meerwaarde voor zowel kleine als grote bedrijven en organisaties.

Meer weten over huisstijlen?

Huisstijl in actie

Zorgconnect Beurswand Site

ZorgConnect onderging een tijdje geleden een naamsverandering, en bij die naamsverandering hoorde natuurlijk ook een frisse nieuwe huisstijl.

Ontdek deze case

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Laten we samen mooie dingen maken, die voor je bedrijf wérken.

Contacteer ons.