Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Grafisch ontwerp & drukwerk

De stijl (en kwaliteit!) van het visuele aspect van je communicatie heeft een enorme impact op welk beeld je doelgroep zal vormen van je bedrijf.

Grafisch ontwerp & drukwerk

Het belang van een goede visuele uitstraling

Bewust of onbewust vormen je klanten of prospecten een beeld van je organisatie, telkens wanneer ze ermee in contact komen. De visuele stijl van je merk (logo en algemene branding) en de uitvoering (webdesign, advertentiebanners, drukwerk, ...) bepalen welk beeld dit is.

Je kan dus sterk beïnvloeden hoe je overkomt bij klanten of prospecten. Wil je zakelijk, stijlvol overkomen? Dat zal een heel andere stijl nodig zijn dan als je jong en dynamisch wil overkomen.

Huisstijl of uitwerking

We ontwikkelen zowel nieuwe huisstijlen als afgeleiden (brochures, banners, ... ) gebaseerd op bestaande huisstijlen.

Bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl stellen we graag heel wat vragen. Wie is je doelgroep? Hoe wil je overkomen als organisatie? Wat is de doelstelling van de communicatie?

Daarna stellen we een globale richting voor. Hier belichten we een aantal aspecten die we gebruiken om in te spelen op de doelgroep, een bepaald beeld over te brengen, of een heel specifieke doelstelling te bereiken. Dit kan gaan over kleurkeuze, formaat, papierkeuze, specifieke stijl, ...

Daarna gaan we aan de slag, en maken we een aantal voorstellen op (afhankelijk van de specifieke opdracht). Die worden met jou besproken en aan de hand van je feedback verder verfijnd tot we het perfecte grafisch ontwerp of drukwerk hebben voor jouw doelstellingen.

Bij het produceren van drukwerk of andere afgeleiden van een bestaande huisstijl kunnen we meteen aan de slag. Hier helpen we graag nadenken over de vorm, papierkeuze, formaat, verspreiding, ... of voeren we jouw wensen in detail uit.

Strategie en concept in actie - ZorgConnect

Zorgconnect Beurswand Site

ZorgConnect is een organisatie die diensten voor en door verpleegkundigen aanbiedt. ZorgConnect heeft recent een naamsverandering ondergaan, en bij een naamsverandering hoort natuurlijk een frisse nieuwe huisstijl en een heel scala aan afgeleiden.

Voor ZorgConnect ontwikkelden we een volledig nieuwe huisstijl: een doordacht logo gebaseerd op de eigenschappen van zowel de doelgroep als ZorgConnect zelf, een huisstijlgids en uiteraard de verschillende uitwerkingen.

Ontdek deze case

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Laten we samen mooie dingen maken, die voor je bedrijf wérken.

Contacteer ons.