Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Grafisch ontwerp & drukwerk

Vaak is je visuele identiteit het eerste wat (potentiële) klanten van je zien. Dit eerst touchpoint is dan ook bijzonder krachtig, want nog zonder te lezen, wekt wat we zien al bepaalde gevoelens op en wordt de eerste indruk gevormd.

Grafisch ontwerp & drukwerk

Het belang van een goede visuele uitstraling

Grafisch ontwerp en drukwerk zijn vaak de eerste dingen die (potentiële) klanten van je zien. Denk bijvoorbeeld aan een opvallend logo in de winkelstraat of een aantrekkelijke uitnodiging in de brievenbus. Op basis van deze eerste impulsen kunnen ze zich zelfs (on)bewust al een beeld van je vormen.

De visuele identiteit van je merk (logo en algemene branding) en de uitvoering (webdesign, advertentiebanners, drukwerk...) spelen hierbij natuurlijk een belangrijke rol. En dat is goed nieuws! Want dat betekent dat je door de stijl — en kwaliteit — van je visuele communicatie het beeld dat je doelgroep van je heeft kan beïnvloeden.

Grafisch ontwerp en drukwerk in actie - ZorgConnect

Zorgconnect Beurswand Site

Toen ZorgConnect — aanbieder van diensten voor en door verpleegkundigen — enkele jaren geleden een naamsverandering onderging, voorzagen wij een frisse nieuwe huisstijl en een heel scala aan afgeleiden...

Ontdek deze case

Wat verstaan wij onder grafisch ontwerp & drukwerk

Een greep uit de diensten die we kunnen uitvoeren onder grafisch ontwerp & drukwerk.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Laten we samen mooie dingen maken, die voor je bedrijf wérken.

Contacteer ons.