Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Creatieve campagne

Een goede creatieve campagne trekt de aandacht en soms is dat gewoon net wat je nodig hebt.

Wat is het?

Bij een creatieve campagne vertalen we de doelstellingen van de (korte termijn) campagne in een creatief idee, passend bij de eigenschappen van de doelgroep. Aan de hand van concrete moodboards kijken we samen hoe ver we kunnen gaan in onze creatieve uitwerking. Zo ontwikkelen we een look en feel die perfect past bij jouw bedrijf.

Vervolgens zetten onze creatives en grafisch designers deze look & feel om in concrete beelden en afgeleiden. In samenwerking met het marketingteam zorgen ze er zo voor dat de creatieve campagne ook haar doel bereikt.

Wat is de meerwaarde?

Tegenwoordig komen we bijna continu in contact met verschillende campagnes. Omdat al deze prikkels te veel zijn om te verwerken, filteren onze hersenen onbewust een deel van al die informatie weg. Als je gezien wilt worden, moet je er dus echt uitspringen. Anders bestaat de kans dat je campagne gewoon niet bewust opgenomen wordt.

Door creatief uit de hoek te komen op een manier die past bij je bedrijf laat je een indruk na en spring je er letterlijk uit. Hierdoor zullen mensen zich jouw campagne en jouw merk herinneren.

Voor wie is het interessant?

Creatieve campagnes zijn relevant voor iedereen die gezien wilt worden. Want als je niet af en toe creatief en normdoorbrekend uit de hoek komt, riskeer je om te verdwijnen in de massa.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Laten we samen mooie dingen maken, die voor je bedrijf wérken.

Contacteer ons.