Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

Lees meer

Bedrijfsfotografie

Sterke beelden zetten je boodschap kracht bij. Ze zijn echt, authentiek en tonen in één klap wie je bent én waarom je anders bent dan je concurrenten. Benieuwd hoe wij deze visie op fotografie vertalen in een bedrijfscontext? Let's go.

Wat is het?

Corporate fotografie of bedrijfsfotografie is een brede term voor al het beeldmateriaal dat een bedrijf nodig heeft voor zijn online en offline communicatie. Dat kan gaan van reportages over bedrijfsgebouwen of
-processen, tot het in beeld brengen van realisaties en medewerkers. Het is hierbij belangrijk dat de sfeer van de foto’s goed zit, dat ze net datgene oproepen wat je bedrijf wilt uitstralen. Het zijn die sterke beelden die de communicatie van een bedrijf helemaal afmaken.

Wat is de meerwaarde?

Binnen communicatie zijn beelden ongelooflijk belangrijk. Wist je bijvoorbeeld dat 90% van de informatie die we verwerken visueel is? Deze visuele informatie wordt bovendien ook 60 keer sneller opgenomen dan tekst én tot 65% beter onthouden. Je beelden kunnen dus maar beter goed zitten.

Maar wat zijn “goede” beelden? Volgens ons moeten beelden je boodschap kracht bijzetten. Ze zijn uniek, authentiek en passend. Ze tonen waar je voor staat en helpen je je te onderscheiden van de concurrentie.

Voor wie is het interessant?

Nog te vaak wordt de kracht van sterke beelden onderschat. Nochtans tonen verschillende onderzoeken aan dat krachtige beelden je communicatie net versterken. Authentieke foto’s stralen bijvoorbeeld meer persoonlijkheid uit en blijven nazinderen, waardoor je je onderscheidt van de concurrentie. En dat is misschien net het duwtje in de rug dat je klant nodig heeft om over te gaan tot conversie.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Laten we samen mooie dingen maken, die voor je bedrijf wérken.

Contacteer ons.